Var är ditt hem, kung vinter?

• Hur mås det?
- Jo tack, jag mår.
• Och hur är vädret?
- Jo tack, jo vädret det är. Ja, det är här.

Här är vädret. Trots att det imorgon är den första december kan jag inte ens skymta skuggan av en snöflinga. Nej, mörkret sveper sin väldiga mantel över de kala landskapet, och bryr sig inte om adventstiden som nalkas. Men den ljumma vinden smeker min kind. Den har svalnat på vägen, men har sitt ursprung i Saharas heta öken. Vart bär vindens varma vingar?
Vart har kung vinter tagit vägen? kanske har han svikit oss. Det är ju han, som med sin spira ska skänka den första frosten. Och låta oss möta det väldiga duntäcket en vacker decembermorgon.
Varför flyr du kung vinter?


En dyster skolbänk

Tillbaka. Nu sitter jag här igen. Jag har återvänt till min dystra skolbänk.
När jag var hemma levde jag i en annan verklighet. Långt bort från alla bekymmer och skoluppgifter. Seglandes på moln, glatt omedveten om de problem som väntade mig runt hörnet.
Men varför sitter jag här då? Varför låter jag min dyrbara tid rusa iväg, utan att lämna ett spår efter sig?Jag vet inte varför jag gör såhär. Det bara blir så.
Det är som att springa ett marathonlopp, och stanna vid mållinjen. Jag låter alla springa förbi mig, i sista stund. Jag snubblar på målsnöret, och kan inte annat än famla mig fram. Tänk dig att ha planerat hela loppet in i minsta detalj, till och med ha börjat springa. Ja, om du var ända vid mållinjen, när du inte kunde bestämma dig, för vad du egentligen ville.


Långt bort, i en annan värld

Mina ögon är svullna, och blicken feberblank. Jag vet inte om jag har feber, men sjuk är jag. Jag känner mig något ofräsch, efter att ha legat och sovit i snart ett dygn. Och jag grämer mig inför franskaprovet. Har inte pluggat någonting ännu! Sedan måste jag typ åka till skolan imorgon, för vi ska göra värsta labben. Jaja, jag får väl se hur jag känner mig.
När man är sjuk drömmer man mycket. Alldeles för mycket. Det skulle kunna bero på att man slappnar av, och för en gångs skull sover ut. Kanske.
Det var någon som ringde mig vid niotiden, när jag sov. Jag yrade om att jag råkat säga tjugo över nio istället för 9:20. Och den jag pratade med måste ha blivit ytterst förvirrad, då hon gång på gång påstod att det var samma sak. Medans jag var övertygad om att 9:20 var tjugo över tio. När jag ett antal timmar senare insåg misstaget kunde jag bara skratta åt hur knäpp man kan vara när man är sjuk. Sjukligt.
Jag blev ännu mer förvirrad när jag läste en bok, och slumrade till, fullt övertygad om att jag befann mig i den världen. Det låter som jag behöver akut hjälp. Men det är ingen fara. Jag är bara lite sjuk.
Håll er friska och krya!

Förkylningen skördar offer.

Aaahhtji! Prosit.
Förkylningen ger sig inte i första taget. Detta blir en hård kamp. Och det bådar inte gott för framtiden. Mina kära klasskompisar, (det var troligtvis de som delade med sig av snuvan) hade den i säkert förvar i minst en vecka. Nu ska jag springa ner och dricka lite mer grön mirakeljuice.
Sköt om er vänner.
Prosit.


Dagens dag

Vissa dagar är bättre, andra sämre. Detta var en bra dag. Ja, dagen var ganska bra. I alla fall om man inte brydde sig något. Och det gjorde jag inte.

Det dåliga med denna dag är:
→ Min hals värker varje gång jag sväljer, vilket sker rätt ofta.
→ Mitt öra värker också varje gång jag sväljer, eftersom infektionen spridit sig dit.
→ Jag är tvungen att plugga franska, om jag ska överleva proven.

Kusselinen min började i klassen idag.
Vita fjäll, gröna kullar och rosiga kinder. Glass med jordnötter. Gott.
Men nu hinner jag inte skriva mera, ska njuta av lite välförtjänt glass, len som silke att äta. Skönt för halsen i alla fall. ciao så länge

Under fysiklektionen

Nu sitter jag här igen. Längst fram under fyiklektionen. En lång, seg, jobbig lektion.
Äntligen är jag en vinnare. Vi lyckades rösta fram fysikprovet till fredag v. 50. Jag ska plugga! Sätta mig ned vid mitt välstädade skrivbord och plugga. Plugga ända tills jag kan precis allt. Det är min plan. Min studieplan.
Mitt lussebulletema på bilden blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men jag får väl finslipa detaljerna nästa gång. 
Nu blir nog fysikläraren misstänksam.
Ska skriva mera senare.
ciao!

Sjukligt

Pepparkakor och pistachnötter. Mycket godare kan det inte bli. Satt och frossade i det igår. Inte illa.
Mitt rum är nästan färdigt nu. Jag sak sy gardinerna och fixa en stor stråkorg. Ska bli jättesköänt att kunna sitta vid skrivbordet och plugga! Även om det inte sker alltför ofta. Nu har jag i alla fall en möjlighet, och ingenting att skylla på. (När jag ligger i sängen och pluggar, somnar jag direkt). 
Det är nog två saker i denna värld som jag är intolerant mot; mjölk och prov. Ja, inför prov måste man ju plugga en massa, och det är inte min starka sida. Och så får man sådär förskräckligt ont i magen. Intolerans, Usch.

Det finns något som är värre än att vara intolerant mot prov och mjölk. Alltså, jag är sjuk. Det vill säga, jag har ont i halsen. Inte sådan där mesförkylning, när man hostar lite odiskret, och har något att skylla på för att missa skolgympan. Nej, min hals värker, och jag kan inte äta något, för det funkar helt enkelt inte att svälja. Tragiskt men sant. Fast jag har druckit en hemsk mirakel-juice, så om jag har tur mår jag som en prinsessa imorgon. (om jag inte slocknar på en ärta!)

Sedan måste jag medge att, hur många böcker jag än släpade hem igår, så har jag inte ägnat en minut åt plugg. Vet fortfarande inte varför jag tar hem de egentligen. Något slags önsketänkande. Typ.
Men jag har en ny skolväska. Den är ashäftig. (Tycker jag). Men jag måste dock sy ett band påden, innan den är klar för användning. (Fråga mig inte varför den inte hade något band, jag vet inte.)

Trevlig kväll. Ciao!


Jag vet att jag kan

Det värsta som finns är när man har skrivit ett inlägg. Ett som man faktiskt tycker är bra. När det känns sådär skönt att man har skrivit av sig. Och man upptäcker att, fast man har publiserat det, så finns det inte kvar. Man bubblar över och fräser som väl omskakad läsk. Jag riktigt kokar av ilska. (ok, jag var så nära att skriva nån kemi-formel nyss!)

Du kommer att klara det Catt, jag vet det.
Jag vet att jag kan klara det. Det handlar bra om viljan. Men vill jag?
Jag står i ett vägval. Det handlar inte om att fortsätta kämpa, eller att ge upp. Utan det handlar om att byta, eller börja kämpa.
Snart, ja, nu, måste jag fatta ett beslut. Jag kan inte göra som vanligt, skjuta upp det tillsvidare. Alltså, imorgon ska jag ta beslutet om... Nej, Jag tar beslutet Nu, även om jag inte kan bli handlingskraftig förrän imorgon. Jag ska ta tag i problemen. Imorgon ska jag städa mitt rum, sy gardinerna, och fixa lite inredningsprylar, inann jag börjar plugga. Jag ska göra räkna matte, göra historian och plugga franska. Sedan ska jag svara på ett viktigt mail.

Ok, jag kan börja slappna av, jag hade skrivit bra innan, och så försvann allt!
Jag är fett taggad. (som om jag inte alltid är det?!)
Koola ner, cattis.  ciao.

Druknandes i ett bottenlöst djupt

Det var tänkt så att jag skulle ha skrivit en novell. En underbart bra novell. Sådär lagom poetisk och charmig. Men så blev det inte. Jag höll på drunka i dess djup och var tvungen att ro iland med en värdelös båt, som inte alls passade in i berättelsen. Då kunde jag lika gärna suttit och plaskat i en grund gyttjepöl. Jag planerar i alla fall skicka med en livboj till min svenskalärare, som en gest, att jag verkligen bryr mig. Ja, min svenskalärare är väldigt bra, och det vore allt för tragiskt om hon drunknade i en novells bottenlösa djup. Ack.
Min novell blev värdelös, och jag somnade inte förrän vid halv fyra igår natt. Sedan jobbade jag hela eftermiddagen/kvällen idag. Ingen bra kombination, faktiskt.
Det är nästan lite tragiskt, för ända sen vi skrev twilights på svenskan har mina texter blivit konstiga. Alla har blivit djupa, poetiska och typ filosofiska. Man skulle kunna säga att det är Anna som har gjort att min novell är skit. Men det gör man förstås inte! Jag har bara utvecklats som skribent. Typ.

Ahh, polissirener i Sävja! Vad händer?
Sen så har jag bestämt mig för att uppdatera min blogg så ofta som möjligt, sen jag fått reda på att några faktiskt läser den :).

En tår i ögonvrån

Någon gång kommer man till en punkt då man inte orkar mer. För vissa går det fort, för andra inte. Man vill alltid vara stark. Hatar att visa sin svaga sida, så är det jämt. Man vill inte vara en loser. Allt blir fel och känns så hopplöst. Helst av allt vill man bara krypa ihop och gråta ut. Men man gråter inombords. Jag är där nu. Och jag gråter.
Jag lever i en egen värld. Allt är som en virvelvind, en hemsk storm. Jag vill rymma, springa bort, långt, långt bort från alla bekymmer och problem.

Och...
Tack till alla underbara människor som bryr sig och förstår! Ni är bäst.


Lektion

Hela klassen är i uppror. Det var SÅ nära att vi fick tre prov på samma dag! Men vi överlever nog, vi har en "flexibel" lärare. Vi har nyss gått igenom molmassa, och jag har fick en aha-upplevelse.
Egentligen har jag inget att skriva, måste lyssna på vår fröken. XD
Har ni egna bloggar, vilka? Lotta?

Mitt regn

Jaja, den välplanerade frankrikeresan är ett minne blott. En dröm som lever kvar i en fantasivärld. Seglande på moln, långt bort från den sanna verkligheten. Önskandes.

Jag älskar regn. Ja, jag verkligen älskar regn. Att gå ute med ansikten riktat mot himlen och känna de våta dropparna falla mjukt mot huden, är underbart. Det är frihet. Tänk regnets lätta duggande, när det fuktar håret, som virvlar sig i ostyrliga lockar. Jag tycker om regn. Därför tycker jag om hösten. Hösten är härlig mix, med myskänsla. En virvelvind av vackra färger, en mysig halsduk lindad kring halsen, en bra bok, i en skön soffa, eller på ett stillsamt café, där man bara  kan njuta av lugnet. Och sist, men verkligen inte minst; en massa härlig höstshopping. Punkt. (Hösten äger)

Hur som helst så är jag lycklig. Vi har inte ett enda till prov på hela den här veckan! I måndags hade vi historieprov, och idag hade vi ett tre timmars långt matteprov. Men nu är det över.
Måste sova, skola imorgon också! Ciao vänner.

Allmän kunngörelse

Jag saknar vintern, och snön, på riktigt. Tänk om det inte är snö till första advent! Eller ännu värre, att vi skymtar grönskande, gröna gräsmattor på självaste julafton. Men innan vi får sådär hemskt mycket snö igen, vill jag hinna hitta ett par vinterskor. Så då kan vi nog få vänta på snön ett tag.
Idag har jag varit duktig, ja, jag har faktiskt varit väldigt duktig idag. Jag har gjort Alla mattetal, skrivit färdigt engelskan och pluggat historia. Jag är riktigt nöjd.
Hela den här helgen har varit en myshelg. Jag har gått runt i mjukisbyxor hela dagarna, och egentligen inte gjort något vettigt. (Förutom att jag pluggade idag då!) Men det har varit otroligt skönt, med tanke på att jag inte kom iväg på min hett efterlängtade spa-weekend i Frankrike. Jag förstår inte vad som hände, men det måste ha blivit något fel i kommunikationen. Eller så har posten helt enkelt stoppat alla brev med nyfikna sponsorer. För ingen kan väl ha en högre önskan än att just få hjälpa oss (eller mig mest kanske) att få njuta av en välförtjänt semester. Ja, jag får väl undersöka saken närmare.
Ciao!


Frankrikeresa

Ikväll åker Aida till Barcelona.
Eftersom jag är så utarbetad och stressad (på grund av att jag är ypperligt hjälpsam och studiemotiverad) föreslog Lotta att vi skulle åka på en spa-weekend till frankrike. Ja, vi planerar åka redan imorgon. Och vi ska då kanske passa på att hälsa på vår underbara franskalärare, som är där på semester. Det enda vi behöver är lite sponsring, och det lär ju knappast vara något problem. Vi har en härlig kombination av humor, som vi verkligen tror uppskattas (Den är inte dålig, bara unik). Det är dock inte säkert att resan blir av, då vi ännu inte godkänt någon sponsor, eller ens diskuterat om det finns någon lämplig. Det kanske rent av inte finns någon som är värdig att sponsra oss. Ack, det vore tragiskt om så var fallet, men vi överlever nog. Så fort vi kan ge en mer detaljerad rapport hör jag av mig! Håll ut! Det kan inte dröja länge.

Förresten...
Idag var jag i skolan. Sedan drog jag och jobbade. Det var inte så jobbigt att jobba idag, för ungarna var inte så värst jobbiga, och den annars så jobbiga tiden, gick ganska så fort. Precis så jag inte hann med det där jobbiga. Och jag blev inte hungrig heller.

Nu har vi blivit riktiga pluggisar!

Idag var vi lediga från skolan, så jag och alex bestämde oss för att agera nv-nördar på heltid. Vi drog till stadsbiblioteket och pluggade. Jag fick inte alltför mycket gjort, men mer än halva historian, och några matte-tal. Mer än jag skulle ha gjort hemma i alla fall.
Sen igck vi och åt och knallade runt på stan litegrann. Tillslut blev vi trötta, men vi hittade inga stolar, så vi gick in och satte oss i en provhytt på Åhléns. Där satt vi och tog kort i typ en halvtimme, innan jag drog och tränade och Alex stack hem. Ja, jag var lika duktig den här torsdagen. Tränade intensiv. Asskönt i kroppen efteråt! Sen har jag köpt nya gympabyxor och en tröja :). Alltid bra att ha.
Nu måste jag sova, och svara på några historiefrågor.
Ciao så länge.

Öppet Hus

Idag började jag skolan halv fem, och slutade halv nio. Vi hade Öppet Hus. Det kom dit massa nior, och vi skulle övertyga de att Rosendal var bästa skolan. Det var askul. (Jag var nångot trött, men...) I slutet höll vi en hel powerpoint-presentation för två personer. Det var askul att snacka med massa männniskor, och man kände sig värsta duktig och viktig. Jag glömde min kamera, men Alex tog asmånga sjuka bilder. Fett kul!
Imorgon är vi lediga! Jag ska intensivplugga Historia, och Matte. Cattis goes nv-nörd. Hahaha, ni skulle ha sett min namnskylt. Den var asfin XD.
puss och krams

Det stavas KAOS

Ja, precis så. Exakt, precis så. Så var min dag igår, eller min natt, eller min morgon kanske. Okej. Kaos. Här kommer min berättelse.
Jag slutade skolan vid halv fem, men var inte hemma förrän vid sex-tiden. Det var redan mörkt, och innan jag började plugga åt jag en rejäl middag. Jag satte mig på sängen och började läsa. Efter bara nån sida vaknade jag till och upptäckte (till min fasa) att jag somnat. Läste vidare, och när jag äntligen var färdig, med kapitlet, tänkte jag att jag kunde unna mig lite sömn. (var hur trött som helst!). Skulle bara sova någon minut sådär.
Jag vaknade klockan fem, på morgonen. Oops, jag har inte pluggat! Började läsa ännu ett kapitel, svarade på några frågor, åt frukost och med en kvart kvar tills bussen skulle gå tvättade jag mig, klädde på mig, och sprang. Väl framme i skolan visste jag inte vilken sal vi skulle vara i, så virrade runt i lite i skolan innan jag hittade. Dessutom var jag försenad. Satte mig ned, gjorde provet, det var inte särskilt svårt. Det är slarvfelen som kommer sänka mig, som vanligt.
Kemi är rätt kul, eller kan vara, ibland.
Just nu är jag på dåligt humör, eftersom vi måste hålla i värsta presentationen imorrn, på Öppet Hus. Ååh, Jag pallar inte! Måste springa. Pianon börjar.

Mina kära skor

Här är lite bilder på några av de skor jag har köpt i höst:

Uppifrån:
 
Söta, svarta ballerinaskor, med bl.a. guldmönster och rosett. De är t.o.m. fodrade!
Rödlackade underbara ballerinaskor, som man doxk riskerar skavsår av.
Svarta pumps. De ser lite konstiga ut uppifrån, men de är fina :).



Pumpsen, och de rödlackade ballerinorna. Supergulliga. Skor är min specialité, typ.
Jag gillar bilden när jag har på mig de röda. De är bara bäst. XD

Justja, jag skulle ju plugga kemi. ;S

Om gatorna gråter

Tror du gatorna gråter
när mänskor bara går på dom?
Tror du gatorna gråter
ifall ingen bryr sig om?
Nej oh nej, det tror jag ej
men en sak vill jag säga dej
Att det finns männskor som är små
och som många trampar på.

Sorgligt, men sant.
Det är första versen på en sång jag sjöng i skolkören när jag var liten. Den är fin.
Tårarna till trots gick jag i alla fall gågatan fram idag. Och jag köpte ett par jeans på Levi's Store. De ser rätt vanliga ut, men jag gillar de. Loveli shopping.
Jag har hållt på med mitt rum typ hela dagen, och nu, (klockan är 00:00) ska jag väl kanske plugga lite Kemi. Jag borde det, faktiskt.
Så, Godnatt.

Kort och gott

Världen är så stor, så stor, Lasse, Lasse liten. Större än du nånsin tror, Lasse, Lasse, liten.
Jag vill resa! Nu.

Underbart skönt med megalång sovmorgon imorse. Det enda jag hade var svenska. Vi gjorde förarbeten till våra noveller, och nu har jag kommit igång med den. Jag älskar att skriva! XD Dagen var faktiskt helt perfekt. Jao, den var det. Lite mysig sådär. 
Och så jobbade jag på kvällen.

Förresten var jag på hm igår efter skolan, men precis ALLT var slut. Tråkigt, men sant. Jag som hade hittat massa sött jag ville ha, ju. Men imorgon ska jag in till stan, och då vet man aldrig vad som händer. (shopping?!)

så, slutsats: www.mysigdag.se

krams på er

www.dåligdag.se

www.dåligdag.se
Så stavades min dag. I alla fall fram till kvällen. Allt blev fel, jag pallade inte göra något. Jag nästan bröt ihop under sista lektionen när jag kallsvettades och hade världens huvudvärk. Det var hemskt.
Men sen på kvällen skulle jag dra och jogga med Jiyan. Men när vi cyklat typ hundra meter kom vi på att det var väldigt kallt, och ändrade oss. Vi bestämde oss för att dra till Friskis&Svettis. Intensivpass. Mycket bra. Ingen av oss skulle missa bussen. Var det tänkt.... Men självklart gjorde jag det, och Jiyan lackade. Haha. Hur som helst, så kom jag till stan ändå, och sprang till Friskis. J och Aida körde halva passet, sen drog de till gymmet (det var efter de gått som det blev jobbigt). Jag körde hela passet, och vart riktigt slut efteråt. är typ sjukt svag. Har bara kondition. Så trots allt det tråkiga och dåliga i början, så fick dagen ett perfekt slut.
Väl hemma, myste jag bara. Och nu ska jag kanske plugga lite.
Ciao så länge.


Gamla minnen

Just nu håller jag på att rensa ut alla mina gamla lådor. Ska göra om i mitt rum. Har hittat massa gamla minnen. Bl.a. flera skolböcker från mellanstadiet. Kul.

Utdrag ur en berättelse jag skrev när jag var 11 år:
(OBS! Inga redigeringar. Troligtvis en del grammatikfel)

"... höra fågelungarnas första 'pip', höra skogen viska med vinden, och vissla, så det svävar med vinden, seglande på moln. Jag springer tillsammans med vinden till stranden, där jag hör vattnet skvalpa..."

"Jag går sakta med livets hemlighet klingande i öronen, från stranden. På vägen plockar jag en blomma. Jag känner friheten i mina händer. Stunden måste jag lämna, men känslan och minnet, det ska jag förvara väl."

"Jag tittar på blomman som jag tog på vägen hem, den har inte vissnat. Livets blomma vissnar aldrig, den lever. Naturen bär livets hemlighet, och den ska aldrig avslöjas, hur mycket jag än vill veta. Livet är en gåta"

Kommentar: Fantastiskt vackert, vilken gåva att skriva så!  (gissa om jag var stolt?!)


Några av mina dikter (också från när jag gick i fyran):

Landet bortom allt
Det finns där borta
som i en dröm
Det du vill ska finnas,
finns
Det du vill ska vara,
är
Det du tror,
finns, är och får vara
Så är det med Landet bortom allt,
det finns där om du tror det.


Jag står mitt ibland dem
Men de ser mig inte
Jag ropar på dem
Men de hör mig inte
Jag frågar dem
Men de svarar inte
Vad är jag värd?


Hihi, roligt med gamla minnen.
Min lärare skrev på baksidan av skrivboken: Lycka till i classe francaise och fortsätt att skriva dina vackra dikter. Trevlig sommar.
Och på kortet vi fick när vi slutade: Cattis, hon nog författare ska bli, hoppas skrivklådan står henne bi!

Det var då det.


Skola

Qu'est-que tu regarde à la télé?
Palla franska.
Jag glömde kemipapprerna hemma, som vi skulle ha till redovisningen idag. Inte bra. Försöker få tag i pappa, så han kan skicka det till mig. ;S

uuhh, suck.

Grå, gråare, gråast

En pianoläxa kan man inte lära sig på en timme. Eller, såklart man kan lära sig, men det blir inte bra. I alla fall inte när man ska spela fyrhändigt med sin lärare. Då måste man vara helt säker på sitt stycke, och det hann jag tyvärr inte bli. Klockan stannade och lektionen blev dubbelt så lång. Ändå gick tiden så snabbt. Min pianolärare är verkligen underbar. Hon är bäst.



Jag övertalade mamma att beställa lite kläder och accesoarer från H&M-katalogen. Hehe. Inte illa. Men här kommer en bild på min outfit idag:



Det var den där svarta tröjan jag köpte på hm igår. Bra-att-ha-tröja. :D
Även fast den här bilden blev något suddig, så sätter jag in den. Det är p.g.a. att jag ändrat ljuseffekter mm, som den blir sådär konstig :S. 
Höstens färg är typ grått, därav valet till temat. Dock var inte jeansen gråa.

grånyans outfit 2

Lika snabbt som den kom, försvann den också. Vintern och snöns tid är förbi. Men vem vet när den kommer åter? (Det är förskräckligt varmt med vinterskor i skolan!)
Godnatt.

Ett poetiskt genombrått

Jag speglar mitt ansikte i ett fat svartare än den mörkaste vinternatt. Min spegelbild flyter omkring, på ett böljande, bottenlöst hav. Som ett löv, virvlande genom det kalla höstlandskapet. Fångad av vindens kraft, förs det genom tid och rum, i en oändlighet. Mitt på fatet ligger två gyllenbruna, omsorgsfullt flätade kanelbullar, med pärlsocker likt stora daggdroppar klamrande sig fast, i det ögonblick solen skänker sina första strålar i den ljusa gryningen. Min mormor gör världens godaste kanelbullar.
Och nej, jag har inte tänkt satsa på en karriär som poet. Jag får huvudvärk bara jag läser en rad till av mitt sanslöst invecklade och motbjudande stycke. Men det jag egentligen bara ville säga var att jag nyss åt två kanelbullar. Och de låg faktiskt på ett modernt, lite flashigt, svart fat. Inte illa. Nej, inte alls illa.
Gott var det, i alla fall!
ciao.


Back in buisness

Tillbaka i skolan igen, efter ett underbart höstlov. Jag saknar det verkligen. Ibland liksom glömmer man bort sitt vanliga liv. Man förtränger att man måste tillbaka till vardagen.
Idag fick vi tillbaka fysikprovet, och en del missar och slarvfel sänkte mina poäng. Jag är missnöjd, det är jag verkligen. Jag kunde faktiskt allt, egentligen. Fast, jag skulle ju kunna skylla på att jag bara pluggade kvällen innan, men det känns rätt värdelöst. Skulle nog inte ha lärt mig mer om jag pluggat hela veckan. Faktiskt.
Jag älskar bild. Särskilt att måla. Därför älskar jag måndagar. Svenska är också kul. Har fått typ hur mycket idéer som helst till min novell. Och de som känner mig vet att jag har en hel del (överskott på) fantasi. Men det är ju bra, ibland.
Köpte förresten nya skor (pumps) och en svart tröja idag. Shoppingyran har inte lagt sig än. På torsdag lär jag ju kolla på Viktor och Rolfs designade kläder åt H&M. Kanske man hittar något häftigt XD.
Snart kommer värsta pain-veckorna med prov och skit, men nu ska jag pysa iväg. Läsa lite ELLE, spela piano och snusa sött i min underbara säng. :)

Krams på er!


Vad kan man mer önska sig?

00:00 - Nu får man önska sig något. Men för att önskningen ska gå i uppfyllelse så får man inte berätta vad man önskade sig, för någon. En gång, när jag var liten hittade jag en fyrklöver. Då önskade jag mig intensivt en basketboll. Och efter att ha tjatat lite på pappa gick min önskan i uppfyllelse. Sedan dess har jag varit helt övertygad om att det fungerar. Haha. Eller kanske inte helt, men..

Här kommer en outfit som jag tyckte var rätt söt:
En söt, svart kjol (JC), en Encore-top (Carlings, tror jag) och ett brett, svart midjebälte (Cubus)



Ojdå, bilden i mitten blev lite suddig. :O
Snart ska jag sätta in bilder på alla skor jag har köpt den här hösten. Men här kommer ett par min syrra har köpt, som jag tycker är ascoola :D. (I verkligheten är de finare än på bilden)



Nu måste jag gå och lägga mig. Det är en dag imorgon också. Morgonstund har guld i munn, som det heter. Krams så länge!

Det doftar vinter

Vintern är här. Snön knarrar ljudligt under fötterna, när jag går genom den kalla vinternatten. Luften jag andas ut är grå som cigarettrök. Den vita snön lyser upp i mörkret. Fullmånen skänker ett mystiskt sken över det vackra vinterlandskapet. Allt är stilla. Inte ens ett fågelkvitter hör man.
Nyss hade jag säsongens första snöbollskrig. Det var kallt, men kul.

Jag har äntligen kommit igång med inredningen av mitt rum. Det är kul att fixa något nytt. Och det blir nog rätt mysigt. Här kommer lite bilder på småsaker jag har inhandlat till mitt rum:



Allt detta köptes på åhléns. Men inte denhär söta krukan :). (eller jag köpte två)




Mattan och kudden på bilden har mamma och pappa köpt i Israel, skulle vilja ha de... Men måste i så fall övertala mina kära systrar först. Allt handgjort, såklart. Häftigt va?



Slut på det. Ciao så länge.

Shopping!



Jag har modefeber! Äntligen har jag fått komma igång med shoppingen. igår (onsdag) var jag i Sthlm. Shoppade inte så mycket, men i alla fall litegrann. En grå kofta, en fin top och en brett, svart midjebälte.
Idag var jag på stan i Uppsala. Hittade en massa fint. Bl.a. ett par gulliga pumps, som jag ska köpa imorgon XD.
Här kommer lite bilder, och annat läsvärt. (kanske)



De här bilderna tog jag i några provhyttar.Det var lite kul, nu får ni se bilder på min blogg. :)
Den första bilden är på en gullig, rosa klänning från hm, som jag piffade upp med en trendig leopardskar, i en söt rosett. (den andra också) Den tredje är ett par shorts med hängslen, och en top, från Zara. (Toppen köpte jag). Den sista bilden tyckte jag bara var lite häftig. Det är samma outfit, men hängslerna hänger på sidan istället. Coola och väldigt trendiga kläder. I LOVE.

Dethär är också något som är väldigt inne:

Farfarsrutigt             Zebramönster         Leopardmönster

Både farfarsbyxor och rutigt är inne. Så det blev en härlig kombination.
Alla sorters djurmönster är hett. Jag letar frenetiskt (?!) efter något häftigt att köpa.

Nu måste jag sova, men ciao så länge. Ska shoppa imorrn, och ta en bild på mina nya skor :D.
(jag har förresten tagit alla bilder själv)

RSS 2.0