Hejdå

Solen skiner. Glada miner. Vad gör jag? Jag går till stadsbiblioteket och läser Harry Potter. Nej vi tar det igen. Solen sken, alla var glada okej. Vad gjorde jag? Jag gick till stadsbibblan och läste Harry Potter. Jag gör det inte längre. Jag gjorde det. Det var bara det jag tänkte säga. Det kändes kul då.

Jaja. Skönt att jag åker. Jag måste flyga långt bort. Nej jag är inte så brydd. Faktiskt inte. Jag har fattat grejen nu. Så enkelt egentligen.Jag blir stor. Bara det att jag inte får tappa Cattis. Aldrig tappa. Tapp. Tapper. Istapp. Kallt. Det blir kul. Det blir säkert bra. Det blir minnen. Det blir norra Norge via Luleå imorn. Hejdå


Det är sommar min vän

 

Jag har druckit en hel rackarns kaffekopp och jag är bajsnödig. Jag vet itne om sånt hänger ihop. Kanske för att det var mjölk i kaffen. Det smakade illa. Men bror D säger att jag måste lära mig. Han kom hem från USA igår, så jag har ätit massor av m&m. Inte så värt för min mage säger nej tack. Och igår åkte vi till max och sen runt i Uppsala bara. Jag spelade minigolf också. Också. Jag tycker om vår stad. Den är ju fin och mysig. Varför tänker man aldrig på det? Imorse fixade D godaste frukosten. Så nu ska jag väl gå ut i solen (efter att jag varit på toa) en stund.

What's going on? Snygga bilder va?

Jag är tolv år och jag bryr mig

 

Snacka om häftig tjej. Hon är tolv år och har coolaste klädstilen. Jag älskar att det är så annorlunda än vad man är van vid. Vadå, när jag var tolv år hade jag typ snea tänder, hästsvans mitt på huvudet och spelade fotboll eller läste böcker på fritiden. Allting förändras (som om det var länge sen jag var tolv - fem år sen). Hon har i alla fall en blogg. Check it out!

.

jag är bäst (av alla).

Catt-Chanel mjao


Jag diggar vanligtvis inte chanels väskor - kanske för att jag relaterar till de där miniväskorna som alla tycks älska. Visst, de är väl söta, men man kan lika gärna köpa en budget-variant (för så speciella är de ändå inte). Men den här väskan av modellen större är sjukt snygg. Ja, jag skulle lägga in bra många extrapass på jobbet för att få dyrgripen. Jag har bara ingen koll på vart jag ska få tag på den (vet någon?), får för mig att det kanske är av utgående modell (den har väl funnits aslänge och jag såg den inte på hemsidan). Sånt här tänker jag på, istället för att planera en eventuell framtid som volontärarbetare för att hjälpa barnen i Afrika. Eller nåt. (jag vill faktiskt till afrika)

Bild: Shopping-bloggen

Jag hade en vit kanin förut

Och det går jättebra på det nya projektet, fast jag nästan vara lite pessimistisk där ett tag. Aldrig helt - bara  lite fundersam och uttråkad. Sen lossnade det rejält. Hoppas bara det går bra för alla andra när jag är bortrest, så att jag kan fortsätta vinna choklad och tjäna pengar. Det är värt. (och nu ska jag läsa gossip girl på engelska - jag älskar att vara duktig när det är kul på samma gång)

När katten är borta dansar råttorna på bordet. Va? Varför gör de det då? Ingen gillar råttor. De har tjocka äckliga svansar och fula. Ska vi säga söta kaniner istället då? Tänka sig att jag hade såna där söta små kaninungar när jag var liten. Kritvit med blå ögon - fast inte hela livet. Är jag fortfarande liten då? Hey rabbit!

Hehe



There's my man! Wow he's hot, right? I like his dog. Isn't it looking like a wolf or something? I remember this cold day in september (the 6th - yes he forget my birthday). I think he looks mad at the photo (Am I wrong?). That's strange, 'cause the only one who was supposted to be mad that day was me (of course). But I guess it doesn't matter - I'm not usually mad. So I wasn't that day either. Oh, you know why he was this mad? He's car was gone. Scary, uh? He got those sad eyes when he told me. I gave him a car of my naighbor's (there's a lot of cars in my area as you can see at the picture). Did I say he's my man? Sorry. That's a lie. We broke up today. It just don't worked out. You know, he lives in the USA and he's famous. I don't like to have all focus on me. That's what I told him. And, to be honest, I don't even know if he was sad. He already has a new girlfriend. But, does it look like I care? (I got a new one too)

Hehe. Vad fick jag det ifrån liksom? Bara sådär - eller nåt. Och jag drar till Oslo imorn. Ifall ni undrade tänkte jag (nu vet ni). På måndag ska jag jobba. Äntligen (jag menar det - pengar). Sen blev jag glad när jag träffade Anna, Annika och Elli idag. pling!

Vänta på mig



Jag hinner inte med. Måste boka biljetter. Sen åka och fika. Jag ska äta mat också (tänkte jag). Och jag kommer vara borta hela augusti. Fy vad skönt. Snart reser jag. Det gillar vi va. (Skynda så att jag kan boka superbilliga tickets nu då?). Haha och vad gör jag på bilden? Jag bryr mig inte. Dåså.


Hey!

Vi har sålt för bra. På jobbet alltså. Vi har totalkrossat budgeten, så företaget inte kan ge oss fler adresser. Därför var jag ledig idag. Och därför är jag ledig imorn. Ja, det är därför jag ska gå utbildning på måndag för ett nytt projekt. Det känns konstigt att vara ledig. Nästan så att jag inte vill det. Värd dag i alla fall. Tog med mig min lillasyster och två småkusiner till Fyrishovs utebad. Det var riktigt kul. Sen åkte vi hem, myste och grillade. Och spelade fotboll. Det var helt underbart. För det var sommarlov.

And hey! Cattis goes wild. Heh (what's going on?)


Vackra face

  

Jag måste bara säga att Gemma Ward är vacker. Jättevacker. Hon har så speciella, utmärkande drag. Sen när brukade jag blogga om vackra människor? Vackra kläder på sin höjd. Och skor såklart. Men jag kom bara att tänka på hur söt hon var. Och jag har blivit medlem i The Body Shops klubb. Därför kommer jag få en gratis makeup-rådgivning. Det ni. Lite läskigt blir det faktiskt. Undrar just hur jag kommer se ut.

Det kanske bara lät så

Jag låter som en ung, söt blondin med skostorlek 36 när jag pratar i telefon. Ifall ni undrade. Det var det två gubbar som sa till mig igår. Båda hade superröntgensyn så att de kunde se igenom telefonen. Därför behövde de inga mirakelpiller för synen. Det var de övertygade om, även fast jag sa att deras speciella egenskaper inte alls berodde på luteinhalten i gula fläcken. Jag skrattade mest (som vanligt).




Jag längtar till sommarlovsnorge när jag kan sjunga och vara ensam igen. Egentligen borde jag lära mig spela gitarr. Men jag tar mig aldrig tiden. Sen glömmer jag det viktigaste. Fokus Cattis, fokus. (hihi, vet ni förresten vad jag ska göra på fredag?)

nej



nej vi börjar om. det blev inge bra det här. jag klär inte i svart. kan man backa? (nej bara bäst att gå vidare). It can only get better.

hur blev det så?

jag är inte med längre.

sluta.
vadå, vad har jag gjort?
men ingenting.
svara då.
jag ska.
jag kan inte rå för det.
nej

och nu vet jag inte alls - jag bryr mig inte.
vad är grejen liksom?

RSS 2.0