Regnfärger i dagboken

 

Det gör inget att det regnar idag för sånt gillar vi, även fast det är sommar. Jag gillar det här vädret. Sol är underbart, men inte när man jobbar inomhus va. Igår shoppade jag för mycket (kofta, myströja, kjol, skärp, eltandborste). Idag shoppade jag alldeles för mycket (jeans, jeans, klocka, solglasögonfodral, hårspännen). Och visst är bilderna underbara - inspiration till max med färg i mängder!

Dags för mig att skriva dagbok - det var alldeles för länge sedan. Jag abra måste skriva fort fort fort. Det är helt knas att jag inte hänger med. (Och jag har klippt mig!)

Blir det regn?

Jag är glad som en lärka men knappast pigg. Sitter hos bror D och har hjälpt honom med flyttningen efter bowlingen som förövrigt var superkul (jag gjorde i alla fall en strike och kom inte sist - fast jag bara hade killar i laget). Det var superfredag på jobbet idag också. Det var första gången jag var med på det - och ärligt talat så var det askul hela tiden. Massor av tävlingar och taggad till max. Därför var det kul att jag vann och blev bästa säljare. Fick nån fin grej och ett diplom. Sånt där uppskattar vi, det förgyller vardagen. Och oj vad roligt det är att jobba plötsligt. Jag har knäckt koden. Jag kom på det själv. (Det är bra att tjäna pengar.)

Men allt här i världen kommer man inte på. Man hänger inte med i svängarna helt. Inte jag. Jag är ung, naiv och kanske blind ibland. Ni vet sådär halvblind - smuts i ögat. Det spelar ingen roll. Eller jo. Åh, nu fattar jag! Lite som kolsyrad läsk som man skakar en massa och öppnar försiktigt. Det pyser till - man är inte beredd. Hur mycket du än skakar finns det något kvar. Bara man inte man glömmer att stänga så att allt bara försvinner huxflux. Nejmen jag har tusen frågor och måste vänta på svar för länge. Det är knepigt - och när korna ligger ner blir det regn eller? (ingen vet - jag kan inte svara)

Och det var sommarlov

   

Och om ni undrar varför jag inte skrivit på ett tag så är det mest för att jag har sommarlov och för att jag har varit bortrest, fast inte på semester. Jag har i alla fall varit på den coolaste resan någonsin. Fullt av intryck och definitivt minnen för livet. När jag var liten pratade min rektor om att fylla ryggsäcken under sommaren och tur är det att jag ahr en stor ryggsäck, för annars hade den varit gull nu. Det kommer väl fler bilder på ett tag (jag vet att jag borde göra de större, men jag orkade inte). Jag vill tillbaka. Men nu är jag här och imorn ska jag jobba och allt går vidare och tur är väl det va. Det blir jordgubbar med glass som om solen inte skiner bakom molnen.

PS. Bara sådär på tal om fotbolls-EM igen, i förbifarten liksom, så har det spårat ur. Helt och hållet. För det skulle vara Portugal och Holland i final. Och Sverige försvann fast tanken inte var tiktigt sådan från början. Vad hände med Ryssland helt plötsligt, och vad gör Turkiet i semi? (men ärligt). Okej. Vi hejar på Spanien då. Och hoppas litegrann att det blir bra tillslut. För annars blir allt knas. Rätt igenom.


Fotbolls-EM och grejer

  

Fotbolls-EM har dragit igång, solen skiner och det är sommarlov. Dags för mig att packa. (hoppas jag får se Sveriges matcher). Dumt bara att jag har ont i halsen. Det måste försvinna, så jag knaprar vitlökstabletter och dricker skumma äckel-drycker. Det blir nog bra. Och Sverige vinner EM va? Jag tror faktiskt det kommer gå bra för Portugal. (hur varma kläder behöver man för en ökennatt?).

Jump oh dog



Ni vet en sådan där underbar hund som alla älskar. Den man får klappa och som inte skäller i onödan. En sådan hund som viftar på svansen konstant och alltid syns i mängden. Utan att veta om det? En duktig hund som kan både sitta och ligga. Det är en fin hund. Ordentlig och allt som oftast ren. Superdupermysig och full av lek. Bara det att den inte kommer när man ropar. Ingen kan dess namn och ingen vet egentligen vem ägaren är. En fri hund. Kanhända kan hunden flyga. 
 
And. You're looking good today (almost forget that)

Registreringnummer?

Jag har tänkt på en sak. Att man är dum. Dum som låter så många andra människor styra ens liv. Det är ganska bra att kunna själv ibland. Jag hatar att göra saker bara för att någon annan gör det. Jag vill göra som jag känner för just precis nu. Det är klart att man måste gå till skolan och jobba, om man är anställd. Man kan inte skita i sånt. Bara det att ingen annan ska få bestämma i onödan. Jag har inte lärt mig någon läxa. För jag har vetat det länge.

Okej, nu är det bråttom. Registreringnummer med betydelse. 1, 2, 3 tjing!

RSS 2.0