Min nya blogg!



Jag har en ny blogg.
Jag vet inte om jag ska sluta med den här, men jag ska testa lite, och se vilken jag gillar bäst. Jag har ändrat min design lite här. Jag har lessnat på bloggens utseende och jag orkar inte sätta mig i hur man styr och ställer i designen. Hur som helst var det nog en bra idé. För nu fick jag inspiration i massor. Kanske dumt att jag ska på tur då. En sväng i södra Europa blir det. Jag missar några dagar av skolan, men det är inte hela världen. Ju. Men hörni, checka in min nya blogg! Den är ganska fin faktiskt. Och om ni känner för det så kan ni ju lägga adressen på minnet: http://hejcattis.blogspot.com.


post nu va

Brev! (brev från norge) Jag ska nog gå ner och æta frukost snart. Och jag måste spara pengar. Men vad gør jag? Jag shoppar, i Norge, dær det ær mycket dyrare. Eller egentligen inte. Før jag har REA-shoppat. Asmycket fint. Jag har fått koft-dille så jag har køpt asmånga såna på sistone. Køpte några fina linnen, skøna trosor, guldskor, en sjukt søt kjol och lite annat småpjotter. Men oj vad væsentligt? Nej. Jag brukar skippa att redovisa inkøp. Då får man dåligt samvete. I alla fall så regnar det hær. Typ hela tiden. Och jag æter bara mat jag inte tål. Typ choklad och bullar och pizza. Fast det ær gott i alla fall. Och min slækt ær jordens underbaraste. (Nu ska jag væl førsøka ta mig upp till farmor och farfar). (Egentligen hade jag stædjobb, men jag pallar inte sånt). Vi snackas hørni. Pling!

Jag ska flyga bort ett tag

Det är faktiskt inte så lätt att komma ihåg. Man liksom snavar på minnet och så slinter förnuftet. Hoppsan hejsan vad mysigt med sommar va. Det är mest kul då. Och fast jag bara älskar sommarlov och frihet, så måste jag erkänna att det trots allt kommer bli rätt skönt med rutiner och kontroll igen. Kanske bra, innan det skenar ur totalt. Tur att jag ska resa bort. Om sex timmar sitter jag på flyget på väg till Bergen. Världens regningaste stad, belägen i Norge. Jag älskar det. Dessutom är det fint väder där nu. Faktiskt.

Jag vet bara inte vad jag ska göra av allalalalala. Ska jag räkna på fingrarna? Ingen lösning. Jag ska ta med min mattebok till Norge. Måste ta en stor väska. Godnatt. Och hejdå igen (jag hinner aldrig blogga ordentligt). (jag har shoppat idag - som vanligt när jag är på stan. En kofta, tröja och väst.)

Jag tänkte bara på en sak



Vi tar det med en klackspark som vanligt. Jag har halsont, feber och lungorna vill inte andas egentligen (det gör ont). Men jag är snart frisk. Det är bara ett dumt virus. Är i alla fall hemma nu. Men jag vill sova i min egen säng. Vilken härlig resa! Jag menar, det är sommar vi bryr oss inte. Vi gör det vi känner för. Chill out!

RSS 2.0