Vackra face

  

Jag måste bara säga att Gemma Ward är vacker. Jättevacker. Hon har så speciella, utmärkande drag. Sen när brukade jag blogga om vackra människor? Vackra kläder på sin höjd. Och skor såklart. Men jag kom bara att tänka på hur söt hon var. Och jag har blivit medlem i The Body Shops klubb. Därför kommer jag få en gratis makeup-rådgivning. Det ni. Lite läskigt blir det faktiskt. Undrar just hur jag kommer se ut.

Kommentarer
Postat av: Alicia

Hej hjärtat!

jag vill bara tacka dig för att du har röstat i Swedish Fashion Blogger Awards, det skulle inte ha varit detsamma utan dig :)



puss!

2008-07-09 @ 16:27:51
URL: http://www.aliciasstil.se/
Postat av: cattis!

Alicia:



okej.



Men vännen det var så lite. Klart man ställer upp. Det är bara festligt med roliga tillställningar. Tänk att själv få ha ett finger med i spelet. Det är värt en minut av ens liv för ett rättvist resultat. Jag menar, visst skiner solen utan utmärkelsen, men när det regnar kan man behöva piggas upp med lite uppskattning (vinnaren blev definitivt glad - och vi som röstade på henne också såklart). Det är precis vad jag tycker vi borde fylla bloggvärlden med. Dessutom blev jag uppmuntrad nu. Vi känner liksom inte ens varandra och du bara: "Hej hjärtat!". Varför ska vi vara så svenska och avståndstagande jämt? Erkänn att du bara kände på dig att jag behövde lite mer personlig uppmärksamhet än ett tack? Vänta, Alicia (?)... känner jag någon jag glömt (?) ... tänkte jag när jag läste den första meningen. Sen kom jag på dig! Tävlingen (när jag läste klart). Tack hjärtat!



hihi. Nej men nu lät det knasigt va? Jag ville bara säga att du är för rolig som skickar ut såna söta små tackbrev. Och det är bara positivt! Verkligen, även fast jag låter ironisk. ;) Ha en superdag du! Tjing!

2008-07-09 @ 19:43:10
URL: http://chattis.blogg.se/
Postat av: Alicia

Sv: Ja, det var exakt det jag ville :) Liksom ibland känns det som att vi behöver en paus från allt "internethat" och avundsjuka och alla sådana negativa känslor. Bara hylla några tjejer som lyckas inspirera varje dag :)



Jag ville ge lite tillbaka genom de här tackbreven, synd att det var så få som faktiskt hade skrivit in sin bloggadress :(



Puss!

2008-07-10 @ 11:13:02
URL: http://www.aliciasstil.se/
Postat av: Anna

Ha en bra dag! ;D Ta gärna en titt på min blogg och skriv vad du tycker om den :)

2008-07-10 @ 12:32:47
URL: http://ackarlssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0