Alla våra världar

Två världar. Tre. En stilla och tyst. Den optimala vid denna tidpunkt. Där nästan alla lampor är släckta, utom de som tillhör det svarta fåret. För där vill de ha ljust långt in på småtimmarna. Den andra världen är livlig och pratsam. Människorna har inte en tanke på att lägga sig redan. De har hela kvällen framför sig. Så lång som de själva behagar. Och en tredje. Den gåtfulla. Den vi undrar över varje sekund. Så många platser i en kategori. Vad gör dessa människor nu, tro?


Shopping i smyg

Hoppsan. Jag tänkte bara träffa en kompis på stan, och vips hade jag shoppat igen. Inte så förskräckligt mycket, visserligen, men jag hade tänkt spara mig till imorgon fakktiskt, då jag ska röja Stockholm. Hittade ett par snyggare höstskor, så nu ska jag lämna tillbaka de gamla. Jag köpte en stor tee med text också, som jag inte minns. Plus en massa hårklämmor i alla möjliga färger och hudkräm. Visst, kanske inte så mycket, men det tär på min shoppingkassa i alla fall! Jag fick i alla fall härlig motion, i form av en cykeltur, fram och tillbaka till stan. Riktigt härligt väder var det också. Synd bara att jag var inomhus så pass mycket.


?

Varför säger jag precis allt dethär till dig?

Pinne i näsan?

Hahaha. Jag känner mig ond när jag skrattar. Men läs denna artikel, så förstår du vad jag menar. En stackars liten pojke hade levt med en godisklubba-pinne i näsan. "Han tyckte bara det var tråkigt att kompisarna tyckte att han luktade illa". Naw, vad man tycker synd om gutten!

Gårdagens shopping

Ja, jag lovade ju att jag skulle lägga upp bilder på gårdagens shopping. Och, here it comes, håll i er!

   

Jag kommer troligtvis aldrig använda jeansen så att jag visar den markerande midjan. Men jag gillar modellen i övrigt, och det är ändå rätt skönt med hög midja. Tänkte istället matcha de med lite slappa t-shirtar, som de på bilden (grå och lila). På den grå står det: "If we can dream it. We can do it". Lite töntigt, men jag gillar den i alla fall. Inte illa med lila heller. Det är ju en het färg just nu. Och jag som älskar allt som har med färger att göra!

Jag missade visst att fota skorna!

Mitt solsken

Det är ett solsken. Det är två. Det är flera. Jag kan inte räkna de. Alla bryr de sig. Men jag går inte ut till de. Nej, jag stannar här inne. Jag stöttar armbågarna lätt mot fönsterbrädan, ler för mig själv och låter blicken flyga över allt det vackra som strålarna berör. Egentligen skulle jag behöva några strålar mot mitt ansikte. Men jag går inte ut. Jag låter mig inte bländas. Jag sitter inne och kollar på. Jag öppnar inte dörren eller fönstret, för att låta en ensam stråle söka sig in. Nej, inte ens lite.

image327
Varför är vi inte där just nu. Varför så långt borta, från varandra?

Dagen

Jag snackade om en speciell upplevelse som 16-åring. Well, I got it! A good one.

Dagen tillbringade jag med två kompisar och shoppingen. Jag hann köpa två söta toppar, lite lösa sådär, en med text, båda på rea. Sedan köpte jag ett par svarta byxor med hög midja. De var det också rea på. Frågan är hur mycket fördel jag kommer dra av den höga midjan. Det kan hända att jag bara låter den försvinna under en pösig t-shirt, eller en söt tunika. Som pricken över i köpte jag, tro det eller ej, ett par höstskor. Så typiskt mig. Men de var söta. (Regnet har påverkat mig).

Ciao.

Varför sover jag inte?

En sak är konstig. Det är det att jag knappt sovit på hela natten. Eller, klart jag har sovit, men jag har vaknat hela tiden, och mest slumrat hela tiden känns det som. Jag sover aldrig dåligt. Vanligtvis behöver jag bara lägga mig på kudden, för att sedan slockna inom de närmsta fem minuterna. Det var det som var så konstigt. Det är knappast ett alternativ att jag helt enkelt sovit för mycket under detta sommarlov, eftersom jag kan sova hur mycket som helst, ja bra mycket mer än jag gjort denhär sommaren!

I alla fall, så har dagen tänkt vigas åt shopping. Ska träffa en kompis som flyttat till norra Sverige som jag inte träffat på ett halvår. Det ska bli riktigt kul. Har saknat henne.

Alltså, måste försöka sova lite.
Kanske.
Grejen är den, att jag inte är det minsta trött.

Tack

Efcharisto. Tack.
Jag hatar att säga det,
Men,
Du gjorde min dag.

Lyckliga leende!

Om det bara var så att jag kunde skratta mig lycklig, men så är det inte. Jag är lycklig i alla fall. Skrattet och leendena är liksom en bonuseffekt av det hela. Jag sitter här framför datorn och blir glad för det minst lilla. Ja, ett brett flin är som påsklistrat över hela mitt fejs. Det börjar likna ett gammalt minne. Vid nyår. Då var jag så sjukt lycklig. Allt var bara perfekt. Knäppt att det kan kännas så perfekt när man bara är hemma, en dag som är precis som de flesta andra dagarna, utan att egentligen göra något särskilt. Vissa dagar är det lätt att leva.

överbelastning

Just nu är min hjärna överbelastad.
Snart blir det kortslutning.

Pip. pip. SYNTAX ERROR.


Shopping in Greece

Justja, jag hade lovat att visa vad jag köpte i Grekland. I alla fall en del. Check this out!
Skor (som visserligen är för stora), underbar tygväska, favoritskarf, armband.



Jag hade tänkt dokumentera min resa i bilder, när jag slutligen lyckats ta mig tid till att framkalla de. Visserligen är albumet lite litet. Men jag trot det får plats. Med lite pyssel blir det nog perfekt till slut.
(riktigt snyggt att den är grön!)

Jag trodde att jag fått med allt på bild, men nu märker jag själv att det är en hel del jag glömt. Köpte något smyckeliknande föremål som många använde sig av för att sysselsätta sig med, istället för att röka typ (Alltså, de som behövde sluta rökalekte med den istället). Visst, jag kommer itne använda den på det sättet, men... Om det är någon som behöver låna. Billigare alternativ till drogavvänjningsklinik. Funkar kanske för snusare också. Vet ej. (oj, vad ironiskt detta blev).

Söt klänning

Den här klänningen är verkligen jättesnygg. Skulle verkligen vara snyggt till hösten. Eller varför inte redan nu, när vi ändå inte har något sommarväder direkt? Jag behöver verkligen fixa min höstgarderob. Där behövs en hel del. Har hunnit checka H&Ms höstkollektion på hemsidan också. Och där finns en hel del fint.
(klicka för att förstora bilden)

Just do it.

Just do it.
Kom igen då.
Gör det bara.
Jag tänker för mycket.
Do it.
Now.
Or, later,
maybe.

Men sluta. Jag får spunk på mig själv. Kan inte bara någon göra det åt mig. Snabbt. Ibland önskar jag att det ska komma en hjälte flygande för att välja åt mig, precis det som är allra bäst för mig. Visst kan det hända att jag äger en gnutta mod, men när det väl gäller (de töntigaste och lättaste grejerna också) spårar jag ur totalt. Crazy man.

Beslutsångest

Jag är trött på att vänta. Jag har svårt att bestämma mig. Ska jag - eller inte? Vem bryr sig? Det spelar väl ingen roll? Gör det det, eller gör det det inte. Faktiskt gör det inte det. Inte alls. Om det hela blir en enda stor flop, kan jag bara gå vidare, lådsas som ingenting. Ingen kommer ändå få veta. För vem skulle säga? Eller. Vem skulle se? Beslutsångest. Sämst.

Förresten ska jag inte till Gotland. Gruvade mig lite för det. Ville inte åka egentligen, men kunde inte bara dissa de andra i sista stund. Så gissa om jag blev lättad när båda två själva erkände till mig att de faktiskt inte var särskilt laddade?! 10 poäng till er, i ärlighet. Skönt för min ekonomi också. Ciao!

Nytt i garderoben!

Nu är jag hemma igen. Så nu, äntligen kan jag dokumentera mina senaste inköp. (Jag köpte inget i kläd-/skoväg i Norge, eftersom jag lyckades glömma pengarna hemma den enda gången jag hade ett riktigt shoppingtillfälle). Hursomelst har jag införskaffat mig följande: ett par gula supersäta skor (som jag visserligen fick skavsår av när jag gick med riktigt länge) och en Friis Company-väska. Check this out!

    

Mest av allt gillar jag de gula skorna. De är ju bara för söta. Från Din sko är de. Minns inte priset, men ni förstår nog att de var billiga. Nu ska jag pysa ner och hjälpa till med Tacosen. Förresten har min mamma och pappa bröllopsdag idag, på tal om just ingenting. hah. Ciao!

money money money

Min sommarbudget har utøkats med 1200 norska kronor. Det kænns bra. Jag tror inte Gotland blir något problem trots allt. Førhoppningsvis. (Dvs, om jag inte spenderar hela min kassa på shopping - vilket ær strængt førbjudet!)
I alla fall så ska jag jobba som barnpassare under ett seminarie i helgen, utanfør Oslo, innan jag rullar hemåt igen. Betlaningen blir fri sovplats och mat. Det ska bli riktigt kul. Hærligt det ær med sommarlov. Me like a lot. Njut så mycket det bara går! Ciao

Spel på allvar

Før någon dag sedan körde jag och min kusin nåt spel. Det innehöll för vår del vadslagning. Vi slcog vad om mængden skitæcklig sur saft som skulle drickas. Det var såklart jag som avskydde den mest, och dærfør också jag som førlorade mest, och fick dricka allra mest. Det ær inte bara det att jag hatar att førlora. Resultatet av det hela var att jag (okej, han också) fick springa på toa hela natten. Nu ær jag på bursdagsselskap och ær en aning uttråkad. Faktiskt. Men før en gång skull skiner solen hær i Bergen. Dærfør kænns det særskilt bra att man ska rymma imorgon. (Nej, jag vill verkligen inte!) 

Nu i tiden

En sak jag inte förstår är längtan efter att tiden ska gå snabbare. Det är så många som säger till mig: "Åh, jag längtar tills jag blir 18" och typ "16 är en dålig ålder. Det är mycket bättre att vara 17, men 18 är ändå bäst". Och de som redan har passerat dessa åldrar, om än med bara några få år säger att det var bättre en eller annan gång tidigare. Men jag vill inte fylla 17. Alltså inte så. Men jag vill vara 16 så länge det bara går, Jag vill hinna uppleva så mycket som möjligt medan jag är 16 år. Sådant som jag kommer minnas ha hänt när jag var 16. Jag förstår inte denna eviga längtan efter att få tiden att gå. Det låter som att jag drabbats av en 30-årskris, fast som tonåring då. Det är inte det. Det är bara det, att min bästa tid är nu. Det är nu det är som bäst. Nu är jag som lyckligast, och nu, just nu, vill jag inget hellre än att vara precis 16 år. Kanske är det det att jag vill göra något betydelsefullt under min tid som 16-åring. Jag vet inte. Min bästa tid är alltid nu. Nu. (nu, ska jag käka pommes i kusselines kök).

Problem är bra

Jag älskar den här platsen. Jag älskar alla människor här. Jag älskar friheten. Möjligheten att bara försvinna. Att andas. Jag känner mig fri, fri som en fågel. Och jag är lycklig. Hur mycket jag än bekymrar mig, tycks allt bli bra. Trots allt kanske det inte finns några problem. I alla fall är det inte problemet som är problemet, utan min/din attityd till problemet. Eller hur var det nu? (okej, jag hade en riktigt bra. Men jag har glömt den) Det finns inga problem, bara lösningar (ja, den andra var verkligen jättera. Fym vad störande att jag drabbades av seniladementa symptom helt plötsligt. Jag hatar blackout. Men, livet går vidare. Och det där är inget problem).

Læget just nu.

Jag har åt bil i 8 och en halv timme.
Jag mår skit. Jag vill sova. Men det gør jag inte.
Som synes.

Tankar bara

Det ær lætt att låta det positiva falla i det negativas skugga. Man glømmer solen, och ser bara de gråa molnen. Men hær i Bergen, som jag hunnit till, ær det stændigt fullt av gråa moln. Ændå ser jag till att solen skiner inuti mig. Eftersom allt blir vad man gør det till, s kan jag lika gærna gøra s allt bli bæst, jæmt. Ær jag ensam, så njuter jag av tystnaden. Jag førsøker uppskatta varje øgonblick. Uppleva allt som hænder på vægen till något, istællet før att bara tænka på målet. Det finns mycket att se rutomkring. Jaja, detta blev bara konstigt. Ciao.


Barnvakt

Andas in, andas ut. Jag har fått en unge att somna i alla fall. Tror jag (dvs, hon kan ha rymt nær jag har tagit hand om minstingen). Den lilla pojken sitter nu på golvet och leker, men ryggen mot mig. Aningen orovæckande, faktiskt. Han kan stoppa i sig vad som helst. Dærfør ropar jag stændigt hans namn, så att han ska vænda sig om, och jag ska se vad han har i handen. Det bæsta med norge ær att så fort jag kommer hit, får jag pengar. Nær jag åkte hit hade jag 0 norska kronor. Nu har jag 1113, tror jag. Pappa bad vicki ge mig 1000 och sedan har jag fått før bl.a. massage.  Små ungar sætter allt i munnen. Okej, desperate housewife, eller nåt. Tænk vad drygt dfet måste vara att vara mamma 24 timmar om dygnet! Ah. Lilla væn, det ær nymålat! Kaos. Ciao

Hey, from Norway

Egentligen hade jag tænkt skriva innan jag åkte. Jag hade tænkt skriva flera inlægg till och med! Men, eftersom mamma och pappa var mitt uppe i tapetseringen, så var internet avstængt hela dagen. Nu har jag hunnit spendera en hel dag på att packa, en på att åka bil och hælsa på slækten, och en på att passa ungar. Jag drabbades av en av mina oanade impulser och åkte till Norge, till Oslo. Detta innebar också huxflux ett sommarjobb. Eller, jag ska passa kusinens ungar några dagar. Gissa om det ær krævande?! Det ær en helt annan sak æn att typ jobba på dagis! Man blir helt slut efter en dag. På lørdag pyser vi i alla fall vidare till Bergen. Med ungarna i bilen på kringelekrokvæg. Undrar just hur drygt det blir... Ciao!

Avslutat kapitel

Nu har man sopat igen de sista spåren. Dammat bort de sista synliga minnena. Tagit ännu ett steg bort. Även fast det kapitlet för länge sedan varit avslutat har boken legat öppen just där, där i slutet. Men nu har en ny sida slagits upp. Det finns inga föremål som man kan fånga, krama i sin hand, eller bara se på, varje dag. Idag sålde vi kaninburarna. Det låter väl knäppt. Men jag älskade den tiden. Tiden då man ägde de där lurviga trollen som älskade en villkorslöst. De små ungarna som somnade i ens famn och smet ut mellan gallerhålen. Jag saknar de. Det gör jag.

Jag vill ha en ny väska

Hm. Alltså jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag vill köpa en Friis&company-väska (haha, är det ens så de heter?!), men jag borde egentligen spara pengarna till Gotland, Norge, och andra resor i sommar. Så, nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra... Jag vill köpa väskan. Den är sjukt snygg, och verkligen mig. Det finns tusentals snygga väskor, men för en gångs skull har även jag lyckats hitta en. Vanligtvis ser jag bara massa fina på bild, som typ den här, som Kate Moss har. Den är sjukt snygg. Men ofta man skulle hitta en sån snygg själv? Fast rätt bra är jag, i alla fall, på att shoppa.

Sommar.

image313
Jag gillar den här bilden. Dels påminner den mig om hur snabbt vårterminen försvann. Hur fort det egentligen gick hela det här året. Men samtidigt börjar jag tänka på fotboll, och sommar. Idag sa jag till min brorsa: "Fotbolls-VM, Tour de France och Norge, det är riktig sommar". Och han kunde inte annat än hålla med. Det är ju inte fotbolls-VM varje sommar, tyvärr, men i alla fall. Och Tour de France. Inte för att det är höjdpunkten direkt, men så ska det vara. Och Norge. Ja, det är ju Norge. Inte mycket som kan slå en härlig joggingtur och ett dopp i "stora vattnet" på en ö utanför Bergen (en av världens mest regn-drabbade områden). Kanske är det därför jag tycker om regn. Inte bara att vara ute i det, utan också att höra det smattra mot taket när man sitter där inne, och bara myser. Det är min sommar. Som jag saknar.

Snygg outfit

När jag var liten drömde jag om att jobba på kontor och gå i fina kläder och högklackade skor. På något sätt påminner den här outfiten mig om den drömmen. Det var riktigt snyggt. Häftigt. Jag bara älskar väskan. Ja, egentligen hela matchen. Så stilrent, stiligt, och lite präktigt, på ett positivt sätt. Victoria Beckham kan verkligen klä sig snyggt.

Rain in my world

image311Idag kom regnet som skulle ha kommit i måndags, tisdags, onsdag, torsdags och fredags. Ja, regnet som grusat våra sommarplaner. Det regnet varje tidning skvallrat om. Det som hindrat en från att cykla till stan, och gå upp på morgonen. (Knäppt, för egentligen älskar jag att cykla i regn. Men antagligen en undermedveten ursäkt som poppar upp sådär.) Bara för att man visste, man visste att det skulle bli regn. Jag tror inte på de längre. Det var nästan så att jag trodde det var ett trick för att lindra våra tvivel mot meterologernas verkliga kunskaper, och skapa lite förtroende, som några barmhärtiga brandmän låtit det regna värdefullt brand-släcknings-vatten över Uppsala. Fast det är inte säkert att det var så då. Det var rätt molningt idag, trots allt.

Ett sjunde ögonblick!

Igår kväll funderade jag på att ställa klockan på 7. Varför? Jo, för då skulle jag vara vaken när klockan var 07:07:07. Samtidigt som datumet var 07.07.07. Men, jag kom på att, eftersom jag inte är den optimala morgonmänniskan kanske det vore smartare att vänta till nästa år. Det är lite lättare att pallra sig upp klockan 8 på sommarlovet, än klockan sju.. Jag tänkte i alla fall på det, och det är väl tanken som räknas. Och det var inte illa att sova sin skönhetssömn, just i det ögonblicket, heller. (Jag och mina idéer!). Var det ens någon annan som tänkte på det?

Kolla kappor.

Detta var minst snyggt. Allra mest tycker jag nog om Jessica Albas kappa. Hur söta som helst, båda två. Det är jättefint med kortärmade jackor, men blir inte det lite kallt på hösten? Och man kan ju inte ha någon långärmad tröja under ju. Det blir ju knepigt värre. Och hålla värmen är ju egentligen idén med det hela. Eller hur?!
(klicka på bilden för förstoring)

Mitt i en korsning, i rusningstid.

Jag står i en korsning. Tror jag. Jag kan inte vänta för länge. Snart är det grönt ljus. Men hur ska jag veta vilken väg jag ska ta, när ingen har sagt det till mig? Ibland är det så svårt att ta steget. Jag tänker för mycket, ofta. Jag vet. Tänker man för länge på nästa steg, kommer man tillbringa livet stående på ett ben. Det är ju sant. Jag är ju inte så egentligen. Jag är impulsiv som bara den. Men just nu. Varför skulle jag inte våga? Vad skulle jag vara rädd för? Ingenting. Jag lever nu. Men. Jag hatar korsningar.

Fördomar och klagovisor

Helt plötsligt är hela min familj värsta hemmafixarna. Jag tänkte att det räckte med mig som kämpade och slet i Dannes lägenhet. Nej, nej, för allt i världen. På en sån där impuls, som vanligtvis är jag i ett nötskal, åkte mamma och pappa och köpte tapeter. Nu är deras sovrum förvandlat till en arbetsplats för elever på Byggprogrammet. Dessutom har pappa precis byggt klart ett cykelskjul. Plus att typ hälften av mina syskon har hjälpt till med att olja altanen och städa hela trädgården. Och, eller.. Va? Vad snackar jag om. Jag orkar inte byta rum nämligen. Vilket jag kanske måste göra. Jag är trött. Jag har flyttat nog. Nu vill jag sova. Och ha sommarlov. That's it.  Känner mig som en sur, (enligt henne själv) underbetald, kärring. En sån som har munnen i ett rakt sträck, och stirrar rakt fram i bussen, och inte hejar på busschauffören (men det gör jag!). Fast de tanterna kan vara jättegulliga bakom sitt skal av prydlighet. Faktiskt. Man behöver inte vara sur fast man ser sur ut? Nej, man måste faktiskt inte vara det.

Vacker dikt!

Denna dikt är skriven av en cancersjuk flicka. Jag tycker den är väldigt vacker. Den mailas runt världen över. Mailen spåras och för varje mail skänks en viss summa pengar till barncancerfonden, eller något liknande. Maila den du också, och hjälp till med forskningen för cancern. LÄS DEN!

SLOW DANCE

Have you ever watched kids
On a merry-go-round?
Or listened to the rain
Slapping on the ground?
Ever followed a butterfly's erratic flight?
Or gazed at the sun into the fading night?
You better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.

Do you run through each day
On the fly?
When you ask How are you?
Do you hear the reply?
When the day is done
Do you lie in your bed
With the next hundred chores
Running through your head?
You'd better slow down
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.

Ever told your child,
We'll do it tomorrow?
And in your haste,
Not see his sorrow?
Ever lost touch,
Let a good friendship die
Cause you never had time
To call and say,"Hi"
You'd better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.

When you run so fast to get somewhere
You miss half the fun of getting there.
When you worry and hurry through your day,
It is like an unopened gift....
Thrown away.
Life is not a race.
Do take it slower
Hear the music
Before the song is over.

Rött är sött.

image304Jag älskar rött. Därför är det inte konstigt att jag fashineras av allt detta röda (dessutom är jag ute efter vinröda handdukar till min brors badrum. Jag håller ju på att inreda hans lägenhet ju!). Jag älskar färger i allmännhet, och nu på sistone har jag hittat flera färgglada och häftiga plagg, som verkligen är min stil. Kul. (Det tycker dock inte min plånbok).
Bilden är från Diors jubileumsvisning, som jag skrev om i förra inlägget. Haut couture är riktigt häftigt. Särskilt när det är en massa starka färger, och inte bara babyblå och babyrosa. Just nu vill jag ha något gult, något rött, något grönt och.. något svart. Färg färg färg, tack!

Funderar på att sy den häftiga kjolen jag bloggade om förut. Eller, sy en liknande modell. Det gäller bara att hitta ett passande tyg, vilket har varit lite knepigt hittills. Ciao så länge!

Haut couture i Paris

Haut couture-veckan i Paris inleddes igår med Diors 60-årsjubileum. (Den här tjejen hade massor av häftiga bilder, om det är någon som är nyfiken.)
Tänk vad coolt om man kunde traska runt på stan i en sån här enorm blåsa. Det kanske inte är riktigt min stil (undrar just om det är någon som köper sådana här plagg..). Men häftigt är det, och om jag hade levt för jättelänge sedan skulle jag definitivt investerat i något liknande. (haha, ofta, jag skulle vara fattig bondflicka. Typ.)




Gult är allt annat än fult!

Det gula har verkligen slagit igenom. Man riktigt solar sig i affärernas skyltfönster och mänsklighetens gulfärgade klädesplagg. Ja, modevärlden fullkomligt exploderar av färger i år. Gult är inte ett undantag. Och jag älskar det. Gult är inte fult. Nej, verkligen inte. Gult är sjukt snyggt. Jag bara älskar det. Och Denna klänning, som Eva Mendes är lycklig ägare till, är söt som bara den. Skulle absolut inte tacka nej till den!
(klicka på bilden för förstoring)

Förresten tror jag att jag ska lägga upp några bilder på shoppingen i Grekland. Ni undrar säkert om jag inte fotograferade något där. Och det gjorde jag såklart. Problemet var dock att min digitalkamera har gått sönder, så samtliga foton (förutom några på min systers mobil) är fotade med en sån där antik kamera med filmrulle (vad heter de?). Alltså, så fort jag framkallat de, kommer de! Men, om jag känner mig själv rätt, kommer det ta ett tag. Tills vidare får ni läsa om annat strunt!

IKEA och drömmar

Tillbaka där jag började. Jag vill så otroligt mycket. Med ett liv fyllt av drömmar. Jag tror de har en lika stor del av livet som verkligheten. Och vissa drömmar bör kanske aldrig inträffa, eftersom de då kommer förlora sin magiska gnista. De drömmar som är vackrast i vår egen fantasi. Jag har många drömmar. Jag kan inte välja en sak som jag sedan vill göra resten av mitt liv.

image302Idag var jag med min kära bror på IKEA. Han har precis fått sin superfina lägenhet, så vi körde första shoppingrundan. Och gissa om det är kul att inreda eller? Inredningsarkitekt verkar hur kul som helst, verkligen! Idag köpte vi mest kökssaker, och småtillbehör. (Åh, jag vill också ha egen lägenhet och flytta nu!). Men det tog verkligen hela dagen. Och jag som hade tänkt hinna med så mycket annat idag. Jaja, imorgon blir det ännu roligare. Då ska vi hyra släp och köpa möbler! IKEA in my heart. Där kan man gå i timmar.


RSS 2.0