jag städar

Jag saknar innebandy. Jättemycket. I lördags, efter jag varit på en livräddningskurs på fyrishov, kollade jag på några sm-matcher för p16, med Annika. Askul :). Men fick värsta minnena.
Nu känner jag att tiden rinner iväg, utan att jag gör något. Har äntligen tagit uti med mitt rum, men måste hinna till Gränby C ikväll och det blir fett stressigt. Så. ville bara säga, typ hej :D. och ha nån orsak att slippa städa för ett ögonblick. Hihi
krams


i min värld

Tänk att lyckan ibland finns så nära, men samtidigt så oändligt långt bort.
Vissa dagar känner man bara hur man sprudlar i hela kroppen. Och energin bubblar över. Andra går man och surar, med blicken stint fäst på marken framför fötterna, medans man fäller taskiga kommentarer som man andas. Jag hatar sådana dagar. Tråkigt om man råkar prata med mig då, jag menar verkligen inte vad jag säger. Allt är bara kaos. I ett virrvarr av tankar vill man bara bort därifrån. Men vanligtvis är mina dagar inte så. De kommer bara då och då, smyger sig på, och fäller sitt glatt omedvetna offer.
Igår och i förrgår var jag sådär glatt sprudlande, längtade efter att åka till stockholm och shoppa loss.Nu är jag bara trött. har sovit alldeles FÖR mycket. har ont i huvudet, och är väl lite sådär allmänt tjurig. Inte alls riktat till någon person. Bara jobbigt, segt, sämst. Trots att jag har höstlov!
Men nu när jag skriver, börjar jag tänka på sopping och kläder igen, och jag längtar med ens till Zara, topshop och alla härliga klädaffärer. Direkt när jag kommer in i ett shoppingcenter blir jag överväldigad av det enorma utbud som finns och hittar såå mkt, som jag bara MÅSTE ha, ja, som jag verkligen, absolut BEHÖVER, jag förstår knappt hur jag kunnat klara mig utan detta tidigare. Iiiiihhh, jag läängtar, shopping, shopping, shopping <3. Haha, nu spårar jag lite, men jag är på suuperhumör XD.
(Från början tänkte jag att den här bloggen skulle bli lite djup. Lite tankar sådär, men...)

värt att tänka på (jag har kommit på det själv):
"Ibland finns lyckan så nära, men samtidigt så oändligt långt bort. Kanske i landet ingenstans"

ciao <3


Natt-blogg

Natten är becksvart. Det enda jag hör är datorns rytmiska surrande, och mitt eget knattrande på tangentbordet. Stundtals något svagt ljud i bakgrunden, men annars är det tyst. Jag vet att jag borde sova. Men det går inte, hjärnan går på högvarv. Försöker hitta ord. Omöjligt.
Nu har jag gjort fysikprovet. Det var inte så hemskt som jag trodde. Man lär sig rätt mycket på en kväll ändå. Fast, jag ska inte säga för mycket, har ju ännu inte fått tillbaka det. Det var inte många gånger jag hade tid med att låta blicken flacka, och stirra tomt in i väggen. Jag skänkte inte ens en tanke åt att försöka fuska, eller tjuvkika. Jag skrev frenetiskt i ett. En tabbe gjorde jag i alla fall - missade att göra en uppgift. Tanken var att skjuta upp den till senare, men det resulterade i att jag istället glömde bort den fullkomligt! Men det är sånt som händer. Tror inte det var så många poäng.
Det är ju trots allt lov, så  jag ska unna mig några timmars underbar skönhetssömn.
Godnatt vänner.


sämst

Scemat har blivit ändrat, så jag missade att vi hade sovmorgon. Kom till skolan typ en och en halv timme för tidigt. Yes!
Igår satt jag uppe halva natten och pluggade fysik. Jag visste att det skulle bli såhär. Att jag inte skulle börja plugga förrän kvällen innan. Det kommer inte funka i längden, så till nästa prov ska jag planera precis när och hur jag ska plugga. Min studieteknik är inte den allra bästa. Och man kan typ inte lära sig fysik på en dag. Egentligen. Men, men...
Vissa dagar pallar man bara inte. Igår var det en jobbig dag. Och idag lär det bli ännu jobbigare när man kommit igång. Jag har inte gjort franskaläxan heller, som är jättemycket. Jag vet inte ens vad den är på. Så jag kan inte göra den nu...
Oj! Det är inte så lång tid kvar tills vi börjar nu. Måste intensivplugga lite fysik.
Ciao amigos

Gymnasiemässan

Idag var jag på gymnasiemässan med kören. Den var i kristallen. Det var rätt kul faktiskt. Vi sjöng lite och knallade runt bland en massa montrar. Visste inte ens att det fanns så många gymnasieskolor i Uppsala! Men alla informerar-människor dissade oss totalt när vi sa att vi redan gick på gymansiet. En gubbe bara vände sig om och gick. Snacka om ohyfsad, fast det kan ju hända att han blev blyg eller helt enkelt saknar social kompetens eller nåt..
Men det coola i det hela var att jag fick GODIS FRÅN REKTORN! Lite status. Och jag hade ju inte direkt jobbat i vår monter, men fick en för att jag var så duktig på att sjunga! :). Hihi, han komihåg att jag var med i kören. Jag börjar tycka att vi har en riktigt bra rektor! XD
Men nu ska jag jag faktiskt räkna lite fysik, typ.
ciao bellos. Cya.

Big joke

Hahaha, jag måste bara säga det.
Jag glömde fysikboken i skolan! Ibland är man rätt misslyckad.

ciao

Error

Neej! Det här funkar inte. Under loppet av ca 10 minuter har jag öppnat kylen minst 7 gånger. Omedvetet går jag och bär på en ingrodd önskan om att öppna kylen och finna, typ, en kexchoklad. Jag orkar inte öppna den en gång till, bara för att inse att det enda jag kommer hitta är MAT. Just det, mat. Alldeles nödvändigt, naturligtvis, men bara det att jag har ätit ett dussin leverpastejmackor idag, och jag är trött på mackor.
Grejen är den att jag borde plugga. Alltså, jag har liksom skjutit på det rätt länge nu, och jag vet att jag kommer ångra mig på fredag kl tre. Då kommer jag förmodligen sitta ihopsjunken vid min bänk, väl medveten om den hopplösa sitution jag själv försatt mig i och stirra sådär tomt med blicken, rätt in i väggen. ("vadå? heeh, brytningslagen, emh. vänta nu, infallsvinkeln? sinus? nej.. eller?") Så värdelöst! (kan någon då förklara för mig varför i all världen jag sitter här?!)
Och så ska jag nog bekänna att den senaste gången jag var nere och snokade i kylen, passade jag på att baka några supersnabba kokosbollar. haha, sämst. Så typiskt mig!
cya, skriver mera imorrn :) 

En höstkväll

Jag sitter här framför datorn och är verkligen dyngsur! Cyklade till pianon, och det regnade som bara den. Om man bortser från det faktum att jag inte hade några vantar, så var det rätt skönt. Det var först när jag kom in som jag insåg hur våt jag verkligen var. Det bokstavligen rann ner vatten över ansiktet. Det droppade stora regndroppar(?) från mitt rejält blöta hår. Mina jeans var mööörkblå och jackan klibbade sig fast längs armarna. Det var inte direkt en vacker syn. Lite knäppt ändå, för trots regnets (eller spöregnets?!) envisa duggande, så var det rätt mysigt, på nåt vis... Kanske var det gatlyktorna, jag vet inte. Men en härlig påminnelse om att man faktiskt lever, och att det är höst!
ruggig höstkram :)

Jag äter

Jag har just kommit på att jag typ äter hela tiden. Konstigt att jag inte är tjock ändå.
Jag älskar mat. Det mesta, i alla fall. Det bästa som finns är typ leverpastej-macka (bredbar XD). Jag käkar typ två paket i veckan, lite mycket kanske... Men jag vet då inga biverkningar. alldeles nyligen åt jag (förutom två leverpastej-mackor) en kiwi. Mums, underbart gott! så känner man sig lagom fräsch efteråt.
Jag gillar inte kakor och tårtor. Usch, det är hemskt. Allt, förutom chokladmuffins, kokosbollar och PEPPARKAKOR! <3 Tur att det närmar sig jul.
krams på er, alla matvrak.

Heta baskern

Precis nu när jag satt här och skrev så ropade mamma på mig. Hon gav mig en basker som hon hittat i nån låda. Min syrra hade den förut. Lite coolt, för jag läste precis nyss någonstans att det var  väärsta inne med basker, och vad är det första som dyker upp? Just en basker, inte illa. Den är svart, ganska cool. Men jag vet inte om jag kommer använda den, dessvärre. Det beror på om jag passar i den.
Men bara så ni inte missar det: Basker är helt rätt just nu. :)
ciao modefreaks.
Svart basker


Pluggis

Äntligen har jag läst ut min engelskabok. Jag vet, det är så typiskt mig att vänta till sista dagarna innan jag tar tag i mina problem. Jag är tidsoptimist. Det är bara så. Inget att göra åt, väl?
Hur som helst så var boken faktiskt bra. Bara att det dröjde så lång tid att komma igång. Och så är jag sjukt trött på kärleksböcker. Även om de är bra. Jag trodde inte ens det var en kärleksbok, eller jag tänkte inte på det i alla fall... Finns det några böcker som inte innehåller en smula kärlek? Om jag blir författare nångång så ska jagdefinitivt skriva minst en ROLIG bok, under min livstid. Jag menar, det finns ju människor som begraver sig i böckerna, och bygger upp en drömvärld som aldrig någonsin kommer att existera. Inte för att jag har något emot läsning, jag älskar att läsa. Men det skulle vara bra om man gjorde dessa människor en tjänst. Möjligtvis genom att akänka de ett gott skratt. Det sägs ju förlänga livet, så vad har man att förlora? (okej, möjligen lite tid, men..)
Dags för mig att plugga fysik, då. Det låter knäppt, jag är medveten om det. Speciellt om man vet att provet inte är förrän på fredag. Fast det är faktiskt svårt, och jag har inte varit särskilt flitig på lektionerna direkt. Går man en pluggislinje så är det bara att sätta igång. Punkt och slut.

RSS 2.0